Welzijn mens

welzijn mens bij stichting wings of change

Stichting Wings of Change heeft als doelstelling om zorg te bieden aan de kwetsbare doelgroepen in de maatschappij. Kinderen of volwassenen met bijvoorbeeld autisme, fysieke of psychische beperkingen, emotionele klachten of gedragsproblemen. Denk aan depressie, burn-out, overgewicht, angsten, kanker, negatief zelfbeeld, concentratieproblemen, ADHD, ADD, PDD NOS, PTSS, stress, paniek aanvallen en fobieën. Wij bieden ze een dagbesteding, therapie, revalidatie, re-integratie met waar nodig individuele begeleiding, coaching of paramedische behandelingen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij combineren het zorgaanbod voor onze cliënten met de opvang van roofvogels.

Doelgroepen

Dagbesteding

Stichting Wings of Change biedt voor diverse doelgroepen een passende begeleiding. Mensen kunnen mee – en samenwerken aan activiteiten op het centrum en zo ontwikkelen/re-integreren. Daarnaast kunnen onze cliënten weer tot zichzelf komen midden in de natuur en tussen de dieren.

 

Diverse doelgroepen kunnen bij ons terecht voor belevingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding.


Trajecten

Individuele Begeleiding

Welzijn mens bij sitchting Wings of Change

Intensieve begeleiding in de vorm van trajecten slaat goed aan. Wij richten ons daarom op diverse trajecten bestaande uit een aanbod van professionele begeleiding, coaching en indien gewenst diverse paramedische behandelingen.

 

Onze ervaring leert dat mensen naast ondersteuning bij werk ook graag thuis of op onze locatie individuele begeleiding willen ontvangen van Stichting Wings of Change. De ondersteuning van Stichting Wings of Change richt zich op alle levensgebieden.


Natuurlijk Welzijn

Activiteiten en werkzaamheden

Natuurlijk welzijn betekent algeheel welzijn op alle niveau’s! Met behulp van Roofvogelondersteunde Therapie, coaching, voedingsadvies en diverse methodes helpen wij u weer op weg naar herstel, verlichting of verbetering van diverse klachten!


Zowel op ons terrein als buiten ons terrein vinden activiteiten en werkzaamheden plaats. De deelnemers doen hiermee werkervaring en structuur op. Ze leren onder andere om samen te werken, wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn, netjes werken, collega’s en klanten helpen en bijstaan, plannen, op tijd aanwezig zijn, werktempo, verzorgen van dieren.Sponsoren

Wings of Change
There are no products