Welzijn mens

Stichting Wings of Change heeft als doelstelling om zorg te bieden aan de kwetsbare doelgroepen in de maatschappij. Kinderen of volwassenen met bijvoorbeeld autisme, fysieke of psychische beperkingen, emotionele klachten of gedragsproblemen. Denk aan depressie, burn-out, overgewicht, angsten, kanker, negatief zelfbeeld, concentratieproblemen, ADHD, ADD, PDD NOS, PTSS, stress, paniek aanvallen en fobieën. Wij bieden ze een dagbesteding, therapie, revalidatie, re-integratie met waar nodig individuele begeleiding, coaching of paramedische behandelingen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij combineren het zorgaanbod voor onze cliënten met de opvang van roofvogels.

Stichting Wings of Change biedt:

  • Een passend zorgaanbod voor diverse doelgroepen;
  • Trajecten welke bestaan uit een zorgaanbod van professionele begeleiding, coaching en indien gewenst diverse paramedische behandelingen. Daarnaast kunnen mensen ook mee – en samenwerken aan activiteiten op het centrum en zo ontwikkelen/re-integreren;
  • Individuele begeleiding die zich richt op alle levensgebieden. Wij ondersteunen de deelnemer thuis bij alle randvoorwaarden die nodig zijn om te kunnen participeren in de maatschappij;
  • Dagbesteding gericht op de mogelijkheden, de begeleidingsbehoefte en zorg die eenieder nodig heeft.

Per dag ontvangen we tussen de 12 en 16 deelnemers. Per begeleider worden maximaal 4 tot 6 deelnemers ingedeeld.

Stichting Wings of Change heeft zelf de aanbesteding met 6 gemeenten van Westfriesland voor individuele begeleiding, belevingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding: Gemeente Enkhuizen, Gemeente Stede Broec, Gemeente Drechterland, Gemeente Koggenland, Gemeente Opmeer en Gemeente Medemblik. Daarnaast heeft onze stichting raamovereenkomsten en samenwerkingsverbanden met Zorginstelling Stichting Leekerweide, Stichting Philadelphia Zorg, GGZ Noord-Holland-Noord, Leviaan, Esdege Reigersdaal, Omring en Zorgboerderij De Steenuil.

Stichting Wings of Change is aangesloten bij koepelorganisatie Heemz.org, en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Onze stichting verzorgt diverse roofvogelactiviteiten én onderhoudswerkzaamheden bij een tankstation in Grootebroek. Wij staan open voor iedere vorm van samenwerking. Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Sponsoren

Wings of Change
There are no products