Doneren

ANBI = GOED DOEL

Stichting Wings of Change is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instellingen. Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor algemeen nut. U kunt hierdoor giften aan onze Stichting onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de Belasting. Kijk voor deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst. Draagt u onze stichting en haar doelstellingen een warm hart toe, wordt dan Vriend van Stichting Wings of Change! Dit kan op diverse manieren:

 • Adopteer een roofvogel of een stoel
 • Het volgen van een educatie workshop roofvogels en uilen
 • Eenmalig doneren via iDEAL of een machtigingsformulier
 • Periodiek doneren met belastingvoordeel! Uw donatie komt dan in aanmerking voor volledige aftrek van uw inkomstenbelasting! Hoe dit werkt leest u hier!

Snel en eenvoudig geregeld

Sinds 2014 hoef u niet meer naar de notaris om een akte voor periodieke schenking te laten opmaken:

 • Vul de Overeenkomst in en stuur deze per mail naar info@wingsofchange.nl
 • U ontvangt de overeenkomst ondertekend per mail retour
 • Uw schenking kunt u nu bij uw belastingaangifte opgeven als aftrekpost

Betaalwijze

 • U kunt Wings of Change machtigen om uw donatie automatisch te incasseren van uw bankrekening. Zo heeft u er geen omkijken naar! Hiertoe dient u wel een machtigingsformulier* in te vullen. Klik hier.
 • U maakt geen gebruik van het machtigingsformulier maar u bent dan zelf verantwoordelijk voor het periodiek overmaken van de gift. U maakt de jaarlijkse gift, zoals aangegeven in de overeenkomst, periodiek over gedurende minimaal 5 jaar.

* Dit machtigingsformulier geeft u meteen ook de gelegenheid, indien van toepassing, de ingevulde en ondertekende overeenkomst “periodieke gift in geld” bij te sluiten.
N.B. Automatische incasso kunt u ten alle tijden stop zetten.

Doneren via iDEAL

Hier kunt u eenmalig doneren via iDEAL, de veilige manier van internetbankieren

Doneren ANBI

Stichting Wings of Change is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instellingen. Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor algemeen nut. U kunt hierdoor giften aan onze Stichting onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de Belasting. Kijk voor deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst. Draagt u onze stichting en haar doelstellingen een warm hart toe, wordt dan Vriend van Stichting Wings of Change!
Persoonlijke info

Factuurgegevens

Totaalbedrag: €25 One Time

Snel en eenvoudig geregeld:

Sinds 2014 hoef u niet meer naar de notaris om een akte voor periodieke schenking te laten opmaken:

 • Vul de Overeenkomst in en stuur deze per mail naar mailto:info@wingsofchange.nl
 • U ontvangt de overeenkomst ondertekend per mail retour
 • Uw schenking kunt u nu bij uw belastingaangifte opgeven als aftrekpost

Betaalwijze:

 • U geeft door met ideal te betalen Wings of Change een automatische machtigen om uw donatie automatisch te incasseren van uw bankrekening. Zo heeft u er geen omkijken naar!

* Door een machting af te geven op deze manier geeft u meteen ook de gelegenheid, indien van toepassing, de ingevulde en ondertekende overeenkomst “periodieke gift in geld” naar ons op te sturen.
N.B. Automatische incasso kunt u ten alle tijden stop zetten.

Sponsoren

Wings of Change
There are no products