Adopteer een roofvogel of uil

Met een kleine maandelijkse bijdrage kan al een groot verschil gemaakt worden voor het welzijn van onze vogels. Alle steun draagt bij in de verzorging en huisvesting. Adopteer daarom nu een roofvogel of uil of kijk eens naar de andere mogelijkheden. Al vanaf € 4,95 per maand zijn er mogelijkheden om onze stichting te steunen!

Conservatie en het opvangen van roofvogels en uilen is zeer kostbaar. Alle steun voor Stichting Wings of Change is welkom. Deze draagt bij aan de juiste verzorging en behuizing van roofvogels & uilen. Het draagt bij aan een diervriendelijke leefomgeving!

Vaak vinden wij vogels in de meest dieronvriendelijke omgevingen. Wat gaat er mis in het opvangen van roofvogels & uilen:

 • De koper is onervaren en heeft geen kennis van het verzorgen en trainen van de roofvogel en/of uil. Het valkenierschap is een echt vak!
 • Er wordt te makkelijk gedacht over het houden van roofvogels & uilen. Het is geen hobby maar een manier van leven. Het kost veel tijd, geduld en energie om ze op de juiste manier te verzorgen en te trainen.
 • Er is nog geen wetgeving die verplicht dat kopers eerst ervaring en kennis moeten opdoen bij een ervaren valkenier.
 • Bepaalde soorten roofvogels & uilen zijn veel te makkelijk te verkrijgen (denk aan Marktplaats) en er is een overschot op de markt.
 • In de ‘roofvogelwereld’ hebben we ook te maken met ‘Broodfokkers’. Zij kweken de vogels en verkopen deze zonder dat ze weten hoe de vogel terecht komt. Kortom een commercieel belang is meestal niet goed voor het belang van de vogel.

Stichting Wings of Change vangt de vogels liefdevol op, maakt een behandelplan en revalideert de vogel zodanig dat deze weer een roofvogel- of uil waardig bestaan krijgen. Een aantal vogels komt hierdoor zelfs in aanmerking voor herplaatsing naar een plaats waar zij volledig tot hun recht komen met natuurlijk de ultieme plaats, terug in het wild.

 Wordt nu adoptieouder van een roofvogel of uil bij Wings of Change en ontvang:

 • Een adoptiecertificaat*
 • Een foto van uw vogel*
 • Beschrijving en biografie van de gekozen uil/roofvogel*
 • 2x per jaar nieuws (digitaal) over de adoptievogel
 • 10% korting op een workshop inclusief een ”Meet en Greet’ met uw adoptie uil of roofvogel (maximaal 1x per jaar). Het bedrag van de workshop komt weer geheel ten goede aan de doelstellingen van de stichting
 • Uitnodiging voor een speciale VIP dagdeel voor vaste donateurs (minimaal 2 jaar): 1x per 2 jaar

* Adoptie betreft een gedeelde symbolische adoptie. U krijgt het certificaat, de ingelijste foto en beschrijving biografie middels brievenbuspost aangeleverd!

Niet geïnteresseerd in roofvogels, uilen of volières maar wel in het steunen van onze stichting? Wordt dan Vriend van Stichting Wings of Change

Sponsoren

Wings of Change
There are no products