Activiteiten en werkzaamheden

Zowel op ons terrein als buiten ons terrein vinden activiteiten en werkzaamheden plaats. De deelnemers doen hiermee werkervaring en structuur op. Ze leren onder andere om samen te werken, wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn, netjes werken, collega’s en klanten helpen en bijstaan, plannen, op tijd aanwezig zijn, werktempo, verzorgen van dieren.

Dierverzorging

  • Stichting Wings of Change is de thuisbasis van mooie en bijzondere roofvogels & uilen. De vogels moeten iedere dag worden verzorgd en getraind. De werkzaamheden zijn heel divers: Van het schoonmaken van de verblijven, het prepareren van het voer, het trainen van de vogels en het assisteren tijdens roofvogelworkshops.
  • Vanaf 1 augustus 2019 beheren wij Kinderboerderij de Put (Horn 27, Andijk). Hier zijn diverse diersoorten aanwezig zoals geitjes, een ezel en een pony, varkentjes, alpaca’s, kippen, duiven, een konijn en zelfs cavia’s. Zij hebben gedurende de dag verzorging nodig.

Groenonderhoud

  • Stichting Wings of Change is gevestigd op een landgoed van 2 hectare. Dit groene terrein en de moestuin vergen veel onderhoud: Gras maaien, snoeien, wieden, zaaien, verplanten, oogsten enzovoorts.
  • Vanaf 1 augustus 2019 beheren wij Kinderboerderij de Put. Naast de dierverzorging onderhouden wij ook het groen en de dierverblijven.

Overige werkzaamheden

  • Drie keer in de week gaan we met een aantal deelnemers naar een tankstation in Grootebroek. Daar ruimen we het terrein op, maken autowasboxen schoon en assisteren in de winkel.

Sponsoren

Wings of Change
There are no products